Meniu
Krepšelis

NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO 50 EUR Į OMNIVA PAŠTOMATĄ! Išparduodamos prekės >>


Kepėjo žodynas

Adapteris – plastikinis žiedelis, skirtas antgalio užfiksavimui.

Antgalis – konditerinis antgalis pagamintas iš metalo arba plastiko, skirtas tortų, keksiukų, pyragų ir kitų patiekalų dekoravimui kremu. Naudojamas sausainiams, pvz., eklerams, bezė gaminti.

Cake Pops laikiklis – stovelis skirtas Cake Pops įsmeigti ir serviruoti.

Dekoracinės servetėlės – raštuotos servetėlės pagamintos iš popieriaus, skirtos tortams, keksams, pyragams ir kitiems skanėstams ant jų padėti.

Dekoravimo švirkštas – švirkštas su jam pritaikytais angaliais, pagamintas iš silikono, skirtas tešlos dozavimui ir patiekalų dekoravimui.

Formelės nėrinukams – silikoninės formelės / kilimėliai, skirtos nėrinukams gaminti.

Fondantas – tai bet kokia dekoravimo masė skirta tortų ir kitų saldumynų puošimui: marcipaninė, cukrinė, marshmallow mastika, jūsų išbandyta tortų (ap)dengimo masė.

Forma šokoladui – forma pagaminta iš silikono arba plastiko, skirta naminiams saldainiams gaminti.

Formelė Cake Pops – formelė pagaminta iš silikono arba plastiko, skirta gaminti pyragėlius / sausainius ant pagaliukų.

Formelės fondantui – 3D silikoninės arba plastikinės formelės tortų papuošimams gaminti iš fondanto.

Formelės su stūmikliais – įvairių formų plastikinės formelės su stūmikliais (presais), tinkamos tešlai ir dekoravimo masei (marcipaninei, cukrinei ir bet kuriai kitai) išspausti, skirtos kepiniams ir kitiems patiekalams dekoruoti.

Gėlių suktukas – įrankis, skirtas kreminėms dekoracijoms gaminti.

Įrankiai modeliavimui – priemonės, skirtos tortų dekoracijoms: gėlytėms, lapeliams, figūrėlėms, kitiems papuošimams kurti.

Kepimo forma – forma, pagaminta iš tam tikros medžiagos, skirta kepimui.

Kepimo kilimėlis – kilimėlis tešlos kočiojimui, minkymui, pjaustymui ir kepimui, pagamintas iš silikono, tinkamas naudoti nuo -40ºC iki +230ºC temperatūroje.

Konditerinės žirklės – žirklės, skirtos kreminėms rožėms, lapeliams, kitiems papuošimams perkelti ant torto arba kito skanėsto.

Konditerinis maišelis – maišelis, pagamintas iš silikono, medvilnės arba iš kitos medžiagos, skirtas kremui ir tešlai švirkšti. Naudojamas su bet kokio dydžio antgaliais.

Konditerinis teptukas – teptukas, skirtas kepinių ir kitų patiekalų patepimui kiaušiniu bei raštų / piešinių ant patiekalo paviršiaus formavimui.

Krimperis – iš metalo, plastiko arba kitos medžiagos pagamintas įrankis, skirtas tortų kraštams dekoruoti.

Kuoteliai – vielutės su įvairiaspalviais plastikiniais burbuliukais skirtos kepiniams ir kitiems patiekalams dekoruoti. Naudojamos cukrinėms gėlėms gaminti.

Lipdukai – įvairių formų, unikalūs ir vienetiniai lipdukai, pagaminti pagal specialų UAB „Eutera“ užsakymą, skirti prekių įpakavimui ir dekoravimui.

Lipni juostelė – juostelė su tam tikru raštu, pagaminta iš medžiagos, skirta įpakavimui.

Maišeliai – įvairaus dydžio, iš polietileno pagaminti maišeliai, skirti maistui įpakuoti.

Metalinė formelė – formelė pagaminta iš metalo, skirta tešlai, vaisiams, daržovėms pjaustyti.

Modeliavimo dubenėlis – formelė / dubenėlis, skirtas tortų dekoracijoms modeliuoti.

Pieštukas dekoravimui – pieštukas, su talpyklele viduje, skirtas patiekalų dekoravimui šokoladu ir glajais.

Pjovikliai / Išpjovikliai – formelės, skirtos tešlai pjaustyti, kepiniams ir kitiems patiekalams dekoruoti, cukrinėms dekoracijoms modeliuoti.

Plastikinė formelė – formelė, pagaminta iš plastiko, skirta sausainių gaminimui, tešlos pjaustymui, tortų dekoracijų gaminimui. Gali būti su stūmikliu arba be jo.

Priemonė tekstūriniam efektui – formelė, kočėlas, mentelė, skirta torto paviršiui formuoti.

Silikoninė kepimo forma – forma, pagaminta iš maistinio silikono, tinkama naudoti nuo -40ºC iki +230ºC temperatūroje. Gali būti naudojama orkaitėje, mikrobangų krosnelėje, šaldytuve, šaldiklyje.

Silikoninė sausainių kepimo forma – forma, pagaminta iš maistinio silikono, skirta sausainiams, mažiems desertams, vieno kąsnio skanėstams, kepti.

Trafaretas – raštuota, plastikinė plokštelė skirta kepiniams ir kitiems patiekalams dekoruoti. Naudojamas cukraus pudrai, kakavai, cinamonui, kokosų drožlėms, susmulkintiems riešutams, kitiems pabarstukams bei kremams, įvairioms dekoravimo masėms, maistiniams dažams.

Veineris – formelė, susidedanti iš dviejų dalių, skirta lapeliams ir gėlytėms gaminti.