Cake Pops  tai įvairių formų skanėstai ant pagaliukų, tapę beveik kiekvienos šventės puošmena. Iškepti Cake Pops'us tikrai nesudėtinga. Jums reikės kelių ingredientų ir Cake Pops kepimo formos. Cake Pops kepimo formų pasirinkimas yra labai didelis. Nuo tradicinių kamuoliukų iki širdelių, žvaigždučių, bokštelių. Įvairių dydžių ir formų Cake Pops formelių rasite čia


Cake Pops receptas. Jums reikės:

4 vnt. kiaušinių, 200 g miltų, 200 g cukraus pudros, 200 g minkšto sviesto, žiupsnelio druskos.

Glazūravimui galima rinktis jau paruoštą glajų arba ištirpintą šokoladą. Lengviausia ištirpinti apie 200 g juodo, bent 70 proc. kakavos turinčio šokolado ir sumaišyti su 50 g ištirpinto sviesto.


GAMINIMAS. Sviestą išsukti su cukraus pudra ir plakant mušti po vieną kiaušinį. Suberti miltus ir druską. Į kepimo formą dėti po arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti apie 20 minučių 180°C įkaitintoje orkaitėje. Cake Pops’ams įsmeigti reikia indo su baląstu. Galima naudoti ryžius, žirnius, žemės riešutus. Tokį indą reikia paruošti prieš gaminant Cake Pops. Galima įsigyti ir specialius Cake Pops laikiklius

Pabarstukai papuošimui. Išskyrus spalvotus cukrinius pabarstukus galima naudoti kokoso drožles, smulkintus skrudintus žemės riešutus, migdolo drožles.

Pagaliukus geriausia naudoti tvirtesnius: plastikinius arba iš kieto kartono. Platus pagaliukų pasirinkimas čia

Prieš įsmeigiant pagaliuką į Cake Pops'ą, jo galą reikia pamerkti į tirpintą šokoladą ar kitą glazūrą, įsmeigti ir apvertus palaikyti šaldytuve bent 20 minučių. Taip Cake Pops tvirtai sukibs su pagaliuku ir nuo jo nekris.


Dar vienas Cake Pops receptas ir gaminimo instrukcija filmuke.



Cake Pops arba keksiukai ant pagaliuko užkariavo širdis. Tai stilingos ir šiuolaikiškos šventės elementas. Jeigu norite, kad apie Jūsų šventę kalbėtų ilgai ir gerai - kepkite popsus. Konditerė Inga